Om oss

Välkommen till en sida som ska ta ett helhetsgrepp om företagande och alla frågor som rör detta. Drömmer du om att starta eget? Har du en idé som du skulle vilja testa rent praktiskt? Sitter du inne på en unik kunskap – eller en unik produkt – som du skulle vilja visa upp för omvärlden?

I så fall är den här sidan för dig. Att starta eget är lika med att offra en del av tryggheten. Man kanske går från en trygg anställning med en bra lön och plötsligt så har man ingenting att falla tillbaka på. Det skrämmer många och vårt mål är att sakligt försöka visa upp vad man ska tänka på och hur man ska agera för att lyckas. Det handlar om att våga!

Den här sidan kommer även att vara till för företagare som känner att de kört fast och inte riktigt når den potential som finns inneboende. Det är inte ovanligt och det kan handla om att man drunknar i konkurrensen, att man har fel typ av service eller att man exempelvis lägger pengar på helt fel typ av marknadsföring. Det senare kommer att få ett stort fokus. Idag finns det hur många lösningar som helst inom marknadsföring och det är enklare än någonsin att nå nya kunder – i helt rätt målgrupp. Vi ska ge tips om hur.

Det går aldrig att komma ifrån att ekonomi är viktigt. Du måste ha koll på allt från bokföring, redovisning, löneutbetalningar, skatter – allt detta ligger på ditt bord och minsta miss kan skapa enorma konsekvenser. Vi ska här visa på vikten av professionell hjälp som ger dig möjlighet att fokusera på det huvudsakliga område din firma har.