Kategorier
Företagande

Företagshälsovård finns lite överallt i Stockholm

Det blir en mer och mer utbredd trend att företag sponsrar med företagshälsovård för sina anställda. Företagshälsovård i Stockholm börjar bli riktigt vanligt.

En människa som mår bra har en helt annan inställning till livet och sitt arbete än en som hela tiden går runt och mår dåligt. Sjukskrivningar är en av de största orsakerna till att ett företag inte går med vinst, och det kan sluta med konkurs. Att investera i sina anställdas hälsa är därför en viktig parameter för framgång.

Varje person som får tillfälle att tala både med en psykolog och en läkare känner sig sedd och hörd. Att få möjlighet att se sina värden på en klinik, eller rent av på arbetsplatsen, kan vara avgörande för om du som person väljer att gå på en årlig kontroll eller inte. Så enkelt är det.

Företagshälsovård i Stockholm fungerar som den ska

Du som arbetar på ett företag där din arbetsgivare slutit ett avtal med några som utför professionell företagshälsovård i Stockholm kan skatta dig lycklig. Allt är serverat åt dig. Det är bara att gå dit. Ibland kanske det gäller något så enkelt som ett intyg för att du ska kunna köra bil.

Vid ditt första besök blir du ordentligt utredd. Det tas prover för att säkerställa att det inte är någon sjukdom som lurar i faggorna. Det kan ju vara en som du behöver hjälp att läka och stärka dig ifrån. Om det inte går att fastställa vad du lider av kan du få remiss till annat ställe.