Kategorier
Artiklar

Hitta rätt jobb med Rusta och matcha.

Ge karriären en extra boost! Om du är inskriven på Arbetsförmedlingen och vill ha hjälp att hitta rätt arbetsplats för dig, använd dig av Karriärkonsultens nya tjänst Rusta och Matcha.

Den nya tjänsten rusta & matcha även kallad KROM, är en av Karriärkonsultens tjänster för att få rätt arbetsgivare och arbetstagare att hitta varandra. Oavsett om du är ny på arbetsmarknaden eller vill tillbaka in på den, så kan KROM vara en tjänst som hjälper dig på traven. Du kan via Arbetsförmedlingen ta reda på om du är rätt målgrupp för tjänsten. Om man varit arbetssökande en längre eller kortare tid spelar inte så stor roll. För dig som väljer att medverka i programmet finns en coach som ger dig råd och tips för hur du kan bli mer attraktiv på arbetsmarknaden. Du kan få hjälp med ditt CV och lära dig en mängd olika tekniker för ditt arbetssökande.

Rusta och matcha dig med rätt arbetsgivare.

Karriärkonsulten gör hela tiden analyser av läget på arbetsmarknaden och kan ge tips om vilka jobb som det är störst efterfrågan på just nu. På så sätt kan det hjälpa dig som har ett antal alternativ på tänkta arbeten. Tillsammans kan ni kartlägga dina styrkor och kompetenser och på så sätt matcha dig med rätt arbetsgivare. Karriärkonsulten jobbar väldigt målinriktat med att du ska hitta ett arbete som du verkligen trivs med och vill utvecklas på. Med tjänsten Rusta Och Matcha finns det goda möjligheter att ge din karriär en energiboost.